ALLPLAN 2017 - BETTER TOGETHER

allplan arhitectura

allplan inginerie


ALLPLAN MAKE BIM WORKS!

 

Cu Allplan 2017 aveti posibilitatea sa proiectati modelul cladirii si in acelasi timp sa lucrati impreuna cu toti membrii echipei intr-o maniera organizata multumita platformei bim+. Rezultatul: planificare sigura  si calitate maxima pentru project. 

Allplan 2017
 este programul ideal pentru  lucrul in echipa. Programul impresioneaza arhitectii si inginerii constructori prin precizie, viteza si capacitate de lucru in echipa. El suporta metoda de lucru BIM si este integrat intr-un sistem de solutii deschise pentru calculul costurilor, managementul cladirii si coordonarea modelului prin intemediul platformei bim+ integrate. Cu Allplan 2017, definim noi standarde in industria constructiilor referitor la lucrul in echipe intrdisciplinare. 

Cu Allplan, aveti avantajul coordonarii pe baza modelului unic si a structurarii informatiei cu ajutorul platformei bim+, chiar si in cazul partenerilor ce lucreaza cu programe diferite. Noile facilitati aduse de Allplan 2017 merg de la managementul centralizat al sarcinilor, catre o multitudine de noi functiionalitati din domeniul modelarii 3D, generarea planselor (mult automatizata), pana la rezolvarea unor cerinte ale utilizatorilor ce fac versiunea Allplan 2017 mai stabila si mai prietenoasa decat a fost vreodata...

 

Descoperiti toate aceste noutati in paginile ce urmeaza.

Colaborare: paleta bim+ integrata Performanta: extrudarea armaturii  Parametrizare: noile obiecte PythonParts


Comparatie cu versiuni anterioare

ARHITECTURA ------- INGINERIE

© 2018 Nemetschek Romania Sales & Support SRL